En bra dag! 

5 kommentarer

Jag börjar verkligen landa i att uppskatta detaljerna nu, de som gör att dagen och livet känns bra. De stunder som lyser över de mindre bra och skapar en fin känsla i kropp och själ. 

Inatt fick jag sova ut. Vaknade av mig själv. Hörde Lucas nere i köket och fick bråttom upp, sugen att starta dagen med mina kärlekar. Det blev en lugn start på dagen, med massa skratt och mys.

Så här startar mina dagar väldigt sällan med en 1-, och 3-åring i familjen. I det stora hela är det väldigt tufft att vara småbarnsförälder, men det finns många underbara stunder. Jag håller på att lära mig att uppskatta de stunderna och låta dem ge mig energi istället för att låta de mindre bra stunderna dra ner mig. Jag har märkt att den inställningen hjälper mig att ta bättre beslut för min hälsa. Därmed inte sagt att jag tappar greppet totalt ibland, det skulle vara så sjukt pretentiöst att inte påpeka det. Jag är fortfarande mänsklig. 

Idag tog jag beslutet att ta en promenad efter att jag lämnat grabbarna på dagis. Gå hem och ta en till kopp the i soffan medan jag tittar på ett, eller två, avsnitt av Vänner. Idag har jag tre saker på min agenda. Det räcker för idag. 

Vad gör du idag? 

En underbar helg fyllde på energikontot. 

0

5 comments

 1. Det lät som en fin morgon. jag själv försöker att ta mig igenom en arbetsdag men känner att varken ork eller lust finns. Försöker att få bort lite energitjuvar. Går så där.

  • liltraining says:

   Blä för såna dagar!! Kan du ringa ngn och babbla av dig? Ta en promenad, lyssna på en låt du gillar? Det brukar funka för mig! Eller titta på alla dina vackra bilder från fjället och minns alla fantastiska cykel-, och löppass där?

  • Quero deixar aqui também a minha indignação com esse tipo de pista sem pontos de ultrapassagem pra um carro de F1. Risquem esse traçado do calendário, pelo amor de Deus. E discordo de você Ico: malandragem do Hamilton? tu ta pegando muito no pé no cacildis heim? o cara passou a miléssimos da faixa do SC. E só não passou bem antes porque hesitou. Malandragem foi o Alonso caguetando no rádio e ainda por cima sair putinho da vida falando em corrida manipulada. É brincadeira né Alonso?

  • liltraining says:

   Ja sömn är så oerhört viktigt, det är den viktigaste och mest utmanande grunden jag vill lägga för min hälsa och välmående just nu. Oh vad härligt med en promenad i solen, hoppas du får en bra dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *