Föreläsningar

föreläsningar vers 2

 

Jag erbjuder föreläsningar inom ämnena träning och hälsa och inriktar mig främst på motivation och träningsglädje, att bli en gladare löpare och träna säkert under och efter graviditet. Nedan ser du mina några av mina utbud men tveka inte att kontakta mig om du har önskemål på andra föreläsningar för en grupp vänner eller på företagseventet.

 

Föreläsningar Liltraining erbjuder

mammaträning vers2

 

Säker och enkel träning som blir av för dig som är gravid eller nybliven mamma. Föreläsningen tar upp vad du bör tänka på och hur du kan träna för att under graviditeten underlätta vid förlossningen men också förbättra återhämtning efter förlossningen

 

 

kreativ planering vers 3

 

En ärlig och omtänksam föreläsning för att inspirera och motivera till effektiv träning i vardagen. Hur får du till träningen i vardagen, när motivationen tryter och tiden känns knapp? En föreläsning som vill inspirera till att bli mer kreativ men också uppmuntra till att bara hitta möjligheter istället för ursäkter.

 

 

löparglädje vers2

 

Matnyttig information för dig som vill bli en starkare och snabbare löpare med mindre risk att springa på skador på vägen. Hur lägger du upp planeringen för att nå ditt mål, vikten av styrketräning för att komplettera din träning och varför det är en så fantastisk träningsform för nya insikter och upplevelser.