Hälsosatsningen, en långsiktig investering i dig själv

Inga kommentarer

I samarbete med Bootrun – Löpning för alla

Nu är julafton förbi, och jag känner ändå att jag är nöjd med att fira bara en dag. Med tanke på att mina föräldrar bor på annan ort och Johans föräldrar är skilda så är jag väldigt tacksam att vi ALLA kan fira ihop och därmed förlägga julaftonsfirandet till bara en dag. Och att vi därmed fått hjälp med barnvakt för att hinna med och träna varje dag. Och nu känner jag mig mätt på julmaten.

Hur var din jul? Eller firar du idag också?

Jag och Annika (som jag skrev om i mitt tidigare inlägg) startar 9januari tillsammans Hälsosatsningen (som du kan läsa mer om här) som är ett initiativ som är precis så som jag vill jobba. Där vi fokuserar på den mentala träningen för att lägga en grund som gör att det blir en långsiktig investering i dig själv med fokus på hållbarhet. Under 1, 2 eller 3 månader så ”utbildar” vi dig för att du ska hitta ett sätt att införa detta tänk och nya rutiner i din vardag som ger dig energi och mersmak för både din träning, smaklökar och energi i vardagen.skarmklipp

Jag tycker det ska bli väldigt spännande och lärorikt att göra detta. Jag har länge velat göra något av denna karaktär tillsammans med en expert inom kost då detta primärt inte är en tjänst jag erbjuder. Jag har varit i kontakt med några intressenter sen i våras men det har inte funkat tidsmässigt eller hittat ett sätt att arbeta tillsammans som känns givande. Sen provade jag själv på Annikas clean28 i augusti och blev väldigt imponerad av hennes sätt att arbete med oss klienter men även hennes kunskaper. Jag hade inte tänkt på att jag att jag behövde göra en förändring i min kost utifrån att jag tidigare varit utmattad. Men med hennes hjälp och upplägg gick jag ner i vikt absolut, men det viktiga var att magen lugnade sig och jag fick massor av ny energi. Jag kände mig äntligen som mig själv igen.

Det som känns helt rätt att göra detta med just Annika (vilket varit min önskan sen jag var hennes klient) är främst för att jag har väldigt stort förtroende för henne och hennes kompetens. Jag lärde känna henne då vi båda var kollegor i nätverket Bloggar om Hälsa och började då följa hennes blogg. Det har som entreprenör varit väldigt intressant att följa hennes utveckling och jag är så glad för hennes skull att hon nu kommer jobba 100% med sitt företag Clean Eating by Annika. Det är också en anledning att jag ville jobba med henne, hon är nyfiken och kreativ men också ödmjuk och bara en supergo tjej. Jag rekommenderar dig även att följa henne på Instagram (cleaneatingbyannika)

Vi kommer ha begränsat antal platser, men det kommer finnas flera möjligheter för dig att vara med vare sig du vill ha hjälp med kosten från Annika eller även med träningen där jag kommer vara den personliga tränaren som inspirerar och planerar din träning för att ge bästa effekt ur ett hälsoperspektiv. Detta passar dig som vill ha hjälp med träningen MEN självklart även dig som vill ha hjälp med löpningen då jag är löpcoach och grundare av Bootrun – Löpning för alla.

Här kan du läsa mer för att få mer info om pris och hur du anmäler digskarmklipp

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *