Löpcoach

löpcoach vers 2

Behöver du hjälp att komma igång och nå ditt personliga mål med löpningen? Jag erbjuder löpcoachning både via fysiska träffar men kan även hjälpa dig med löpcoachning online.

Ett fysiskt tillfälle kostar 750kr/h.

För en kostnad av 1050 kr/4 veckor kan du anlita mig som löpcoach online och där ingår planering för obegränsat antal löppass i veckan efter hur mycket du vill och kan löpträna, förslag på rörlighets-, och styrketräning som optimerar ditt löpsteg och videofilmade avsnitt av löpteknik. Väljer du att köra 2 månader kostar det 1999 kr och för 3 månader kostar det 2999 kr.

Kontakta mig på maria@liltraining.se för frågor eller för att boka. Jag är själv en frälst löpare och genomförde mitt första AXA fjällmarathon 2014. Jag älskar att springa i skogen, köra svettiga intervaller eller bara mysjogga för längre distans. Löpningen är mitt lyckopiller och min egentid, och erbjuder en fantastisk möjlighet till enkel träning (bara knyta på dig skorna så finns ”gymet” utanför dörren/porten) men även genom planerad träning jobba med pannben för att nå nya resultat för att öka glädjen och självkänslan för träning och livet.Screen shot 2015-04-25 at 12.01.51 PM