Min träningsresa 

19 kommentarer

Vad har format mina tankar kring träning såsom de är idag? Det är återigen dags för veckans inlägg som jag gör tillsammans med mina ”bloggkollegor” bland svenska hälso-, och träningsbloggare. 

Jag har skrivit om detta tidigare, då jag deltog i en bloggutmaning i juni som Sofia anordnade. Träning är en stor del av mitt liv, men det är fortfarande inte mitt allt. Jag satsar inte på att bli elit och jag tränar därför inte därefter. Och jag vet numer att jag inte är någon lagspelare, jag tycker om att träna på egen hand. Bästa egentiden.

Läs även sporter jag utövat

Precis som Anna rör jag på mig/tränar för att jag mår bra av det. Där samlar jag kraft samtidigt som jag utmanar mig att bli starkare på fysiskt och psykiskt.

För bara 4-5 år sedan handlade min träning mycket om att gå ner i vikt och försöka få platt mage. Så tröttsamt och tråkigt, mycket roligare att forma om kroppen och bygga muskler. Till skillnad från Camilla så har jag alltid varit en aktiv tjej, ända från barnsben. Vi delar idag dock kärleken till löpning som favoritträningsform.

Läs också mitt första träningsminne

Det viktigaste som hänt mig vad det gäller min träningsresa och mina tankar och inställning till den är fortfarande mina förlossningar. Att få uppleva och känna den urstyrka jag som kvinna var tvungen att uppbringa för att orka igenom. Det är så häftigt! Efter det vågade jag äntligen tro på att jag kan bli ultralöpare. Det är mitt sikte idag. Men just nu är det att bli riktigt stark, starkare än nånsin förr. Men också att hålla en balans så träningen fortsätter kännas så här kul även när jag blir äldre. Precis som jag skrev om hur jag tänker kring min träning när jag är pensionär. Träning gör mig glad, får mig att våga mer i både min träning och andra mål i livet. 
Hur ser du på din träningsresa? När startade den och har den förändrats på vägen? Skulle vara kul att ta del av din berättelse!

0

19 comments

  • Gertrude says:

   Intern az lesz, hogy ököllel az arcába. Az én drága keleti növény. Megkértem a lovát-porn szeretÅ‘ seggét, hogy segítsen nekem, és többször kapok üresen bámul. Sok hasonló a külsÅ‘t kapott lányok után (Nyilvánvalóan nem) kísérlet üti Å‘ket. Ãœres. Megundorodott. El¶im-‘egette-by-1-zombÅ-leendÅ‘-tÃsbb-szerű kellemes. Szóval te eff seggfejek, és az alacsony osztály rózsa pezsgÅ‘vel tó. Cheers egy nagy fiú URL. Most már tudom utolérni a levéltári munka. És tegye vissza a blogroll, szuka.

 1. Anna Lennartsdotter Lindbom says:

  Ultralöpning kräver pannben, föda barn likaså. Att träna för att det är kul är så mycket mer inspirerande än för utseendet.

  • liltraining says:

   Jag tränade nog mer när jag tränade för att gå ner i vikt. Men nu är träning mer kvalitativ och njutbar! Och som du säger mer inspirerande 🙂 ja haha det har du rätt i, de kräver pannben.

 2. Lisette says:

  Tränat till och från sen jag var 6-7 år. Allt från ridning, bollsport och kampsport men löpningen och styrketräning är det som återkommit med jämna mellanrum:) men först under 1:A och 2:A graviditeten när jag var mkt på Twitter och kom i kontakt med livsstilen ultra (eller vad man ska kalla det) blev jag WOW!!! Inte där än men har äntligen flyttat fokus från fart till längd vilket gjort att löpningen nu är rolig:) och mycket av min syn på träning idag; hållbar, kärna, livslång, roligt och funktionell har jag att tacka Maria liltraining ? För!

  • liltraining says:

   Då har vi ju väldigt snarlika resor ang träningen ? men oh tack, men det är du som gjort allt jobb!! Tacksam att jag kunnat inspirera dig men det hade inte gått om du inte själv varit så stark och motiverad! ?❤️

  • liltraining says:

   Fast när man kommer över en viss gräns så är det tufft ja, men ändå väldigt njutbart? haha just nu är det också ultra för mig då jag inte kommit igång som tänkt efter min andra graviditet för snart 4 mån sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *