Mitt liv utanför bloggen

16 kommentarer

Denna vecka har vi en nystart av det nätverk som jag ingått i sedan slutet av förra året, som jag är riktigt glad och stolt att vara en del av. Eftersom vi redan nu har tiotusentals följare genom våra gemensamma sociala kanaler så tyckte vi att en presentation av oss själva denna vecka blir ett väldigt bra tema. 

För er som inte bekantat sig med mig tidigare (hej!) så heter jag Maria Lavestedt Segeblad. Det väldigt långa efternamnet beror på att jag gifte till mig det senare med min bästa vän och fantastiska man Johan för några år sen. Tillsammans har vi två små grabbar som heter Noah och Lucas. Jag är utbildad hälsopedagog, pt och löpcoach. Min stora passion att få jobba med träning och hälsa är till viss del mitt jobb som egenföretagare då jag startat löpgrupp och haft flera spännande samarbeten med andra aktörer inom hälsobranschen. Men ett annat stort intresse är sociala medier och detta har jag också glädjen att få jobba med.

Jag tänkte jag skulle bjuda på en liten lista för att ni ska få lära känna mig lite mer.

Detta vill jag göra mer av av i vardagen  

Både jag och min man är väldigt engagerade i vår lilla familj och att spendera tid utomhus. Jag skulle vilja spendera ännu mer tid i skog och natur och vid havet. Lära våra barn att (förhoppningsvis) uppskatta detta då jag tror starkt på att detta är viktigt för att skapa balans till en annars stressig vardag.


Detta drömmer jag om

Jag är frälst traillöpare och har på lång sikt som mål att springa UTMB (ultra trail du Mont Blanc). Men även att bo utomlands en period i mitt liv. Jag älskar att resa och upplever det väldigt spännande att vidga mina vyer. IMG_4748-1.png

Detta är de motton jag lever mitt efter 

Träning för livet- träning är livet och livet är träning. Med det menar jag inte bara den fysiska hälsan även om jag mår väldigt bra av den och får min kropp att fungera både på träningspass och i vardagen. Men även den psykiska hälsan, att få ihop alla pusselbitar för ett liv som jag trivs i och med.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad –  jag försöker verkligen vara en god förebild för mina söner genom att visa empati och medmänsklighet till människor jag möter som privatperson och i mitt yrke.

Leva som jag lär – det jag skriver om på bloggen är mina egna kunskaper, erfarenheter och tankar

Detta är jag stolt över 

Denna blogg, att jag genom den gått utanför min bekvämlighetzon och utvecklats som person. Och därmed funnit mod och inspiration till att starta Bootrun- Löpning för alla.

Detta är bland de inlägg som bäst beskriver vad jag står för; Om att hålla sig till planen och inte falla för frestelsen att ta sig an en quickfix.

Om du är löpare kan jag rekommendera dig att följa mina inlägg om en löpares själ, en informations-, och  inspirationsserie om att vilja bli, vara och vilja utvecklas som löpare.

Min kollega Victoria och jag tänker väldigt lika kring livet och träning, och Charlotta och jag delar kärleken till löpning. 

Varmt välkommen till mig, jag hoppas vi ska ha massa trevligt tillsammans framöver! IMG_2559.PNG

0

16 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *