IMG_1999

Vem är jag som skriver på denna blogg?

Jag heter Maria och är utbildad hälsopedagog, personlig tränare och löpcoach som startat det egna träningskonceptet Bootrun – Löpning för alla och arbetar aktivt för att skapa vålmående hos mina löpare och hjälpa dem att uppnå sina mål. Mitt motto är Träning för livet, dvs att få alla livets pusselbitar på plats för att få träningen att skapa hälsa, glädje och nya resultat och insikter.

Bootrun – Löpning för alla erbjuder träning för löpare på alla nivåer året runt, med löparläger och event för att inspirera och informera dig till att bli en starkare löpare och njuta mer av din träning.

Vad skriver jag om?

Som grundare av Bootrun – Löpning för alla, utbildad löpcoach och frälst traillöpare med en egen dröm om att springa UTMB så blir det en stor andel löpning.

Jag är mamma till två söner som kom 2013 och 2015 och skriver om min vardag som mamma, hur jag ser på att kombinera eget företag, träning för att bli ultralöpare och kärleken till min man Johan med att få tid till mina barn. Att vara mamma till två små killar med en aktiv vardag erbjuder en del utmaningar och upphov till tankar, och detta skriver jag om i en mammas tankar.

Som utbildad hälsopedagog och personlig tränare skriver jag mycket om mina tankar om hälsa. För mig är hälsa att må bra inifrån och ut, inte bara att prioritera den fysiska träningen. Men som mamma och egen företagare är för mig, precis som för många andra, tid en bristvara. Därför skriver jag mycket om att få in träningen i vardagen när det inte finns möjlighet att gå till gymet. På min instagramprofil lägger jag ofta upp filmer med övningar som jag själv gör i vardagen hemma så snart möjligheten dyker upp.

En dröm blir tillverklighet 2014 då jag sprang mitt första ultralopp

Screen shot 2015-03-24 at 1.21.10 PM

Familjen <3

om liltraining bild