Tjänster

Training Mamas

 

Är du gravid eller nybliven mamma? Vill du ha hjälp med din träning och samtidigt träffa andra mammor i samma situation och område? Då är Training Mamas något för dig. Du behöver inte skaffa barnvakt, bebisen får följa med.

 

 

 

Bootrun - Liltraining

 

Nu har du möjlighet att träna löpning hela året med Bootrun, både inomhus och utomhus för att optimera din träning och bli en starkare, snabbare men framförallt förhoppningsvis en skadefri löpare hela året. Passar alla, nybörjare som mer erfaren löpare då övningarna görs utifrån dina egna förutsättningar.

 

 

Lopcoach_nyliten

 

Behöver du hjälp att komma igång och nå ditt personliga mål med löpningen? Jag erbjuder löpcoachning både via fysiska träffar men kan även hjälpa dig med löpcoachning online.

 

 

Föreläsningar - Liltraining

 

Jag erbjuder föreläsningar inom ämnena träning och hälsa och inriktar mig främst på motivation och träningsglädje, att bli en gladare löpare och träna säkert under och efter graviditet. Nedan ser du mina några av mina utbud men tveka inte att kontakta mig om du har önskemål på andra föreläsningar för en grupp vänner eller på företagseventet.