Training Mamas! #postgraviditet #tränamedbarn

Inga kommentarer

På mina klasser agerar jag inte bara coach till mammorna utan sitter gärna ner och leker med barnen för att mamma ska få möjlighet till att träna.

Att träna med barn kan vara minst sagt utmanande, det finns ingen anledning att sticka under stolen med det. Men se dem inte som hinder, se de små älsklingarna till ANLEDNINGEN till att träna. För att du vill vara en stark, välmående mamma som är stolt över att du prioriterar tid för dig själv, att du utvecklas och kommer närmare målet som du sätter upp för dig själv. För att ta en stund till träning bidrar till att göra dig till en gladare och mer tålmodig mamma <3

Det var därför jag startade Training Mamas by liltraining för att jag ville dela med mig av den kunskap jag har för att komma tillbaka efter en graviditet men också inspirera och motivera mammorna med enkla övningar som de kan göra hemma om de så vill, ge dem en lust efter mer och peppa dem att fortsätta utvecklas. Men också som sagt, så gott jag kan, hjälpa dem att roa och leka med barnen så de är nöjda och glada och mammorna kan få en stund för att träna. Träning är för mig lycka, jag har med stor beslutsamhet och kreativitet blivit starkare nu som mamma än någonsin tidigare. Och för att det är så enormt roligt! Jag ser vecka efter vecka fram emot måndagar och onsdagar i Nynäshamn i Humlegårdsskolans gymnastikhall där vi träffas en timme åt gången för att stärka både pannben och muskler och skapa träningsvärk i såväl kropp som skrattgropar.

Jag är väldigt lyhörd för mammorna och så gott jag kan så anpassar jag efter att det ska passa dem bättre utifrån deras livsstil. Och jag har märkt att flera av flerbarnsföräldrarna få stressa till 9,30 pga dagislämning. Det vill jag inte uppmuntra till så för att skapa bättre förutsättning för att njuta av träningen flyttar jag fram start av passet till 9,45 både måndagar och onsdagar. Varmt välkommen om du vill komma och prova vid något tillfälle. Vi kör på t.o.m 26 november.20140618-201318.jpg

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *