Update, aktivitetskalender och fantastisk kostrådgivning

5 kommentarer

Livet! Det snurrar ibland för fort, jag är nog inte den första att önska att dygnet hade mer än 24 timmar ibland. Samtidigt är tid den mest rättvisa valutan av alla, alla får lika mycket av den oavsett etnicitet, ålder och kön. Så jag försöker göra det bästa av min tid.

Låt oss ta detta i rätt ordning enligt rubriken så det inte blir alltför snurrigt med tanke på att det var ett tag sen jag skrev något här.

Update

Jag jobbar mycket i kulisserna mycket med uppstart för 2017 med mitt Bootrun – Löpning för alla och det tar sin lilla tid, men är så oerhört roligt. Jag känner verkligen hur mitt hjärta slår av glädje när jag jobbar med det och alla mina samarbetspartners i detta. Det kommer bli ett fantastiskt år och ett helt smörgåsbord för löpare med bra träning med fantastiska, engagerade och kompetenta coacher. Så kul! Extra roligt är att vi nu är ett team och inte bara jag som kämpar att hinna med allt jag vill erbjuda mina medlemmar och deltagare.

Aktivitetskalender

Med det sagt så har jag helt glömt att berätta att jag även i år gör en aktivitetskalender på instagram. Den blev väldigt populär förra året för sin enkelhet så jag försöker göra övningarna lätttillgängliga för alla även i år. Det peppar mig att inte prioritera bort min träning och ger mig utrymme att testa övningar inför STRONG, det koncept jag skapat som är styrketräning för löpare. Här kan du hitta samtliga övningar jag lagt upp 1, 2, 3, 4, 5, nr 6 blev ett helt överkroppspass, 7 och sist men inte minst nr 8 som också las upp imorse. Jag har tyvärr missat några dagar pga livet som kom emellan, eller att jag helt enkelt glömt att lägga upp något. Inte bra av mig. Men dessa övningarfilmer verkar vara uppskattade så jag lägger ut en blänkare då och då. Kul också att komma till jobbet och få ett meddelande från kollega, som också är PT, att mina inlägg på instagram inspirerat henne i sin egen träning. Det gjorde mig väldigt glad!!

Fantastisk kostrådgivning

Sist men absolut inte minst!! I augusti inledde jag en månad med kostrådgivning med Annika. Hon är en tidigare bloggkollega för mig och vi lärde känna varandra då vi båda var del av nätverket Bloggar om Hälsa. Idag står vi båda på egna fötter och Annika och hennes blogg Clean Eating by Annika är en väldigt uppskattad blogg och hon är en helt fantastisk kostrådgivare. Jag blev så otroligt imponerad av hennes koncept clean28 och hur hon la upp min kost med tanke på att jag hade varit sjukskriven för utmattning några månader tidigare. Med hjälp av hennes kostupplägg både gick jag ner i vikt och kunde se hur kroppen svarade på att jag tog mig tid att prioritera min kost och vad jag stoppade i mig och hur. Hon gav råd för mental inställning till sin egen kost genom 28 dagar och jag fick med mig massor av bra tips för hur just JAG ska äta, hur jag ska tänka och även massor av recept på god mat. Hennes kycklinggratäng är numer en av mina paradrätter, som älskas av alla i familjen. Men det bästa av allt var att jag mådde så bra, jag hittade ny energi och motivation. Vad vi stoppar i oss påverkar oss i allra högsta grad, och det fick jag verkligen känna på på ett väldigt positivt sätt.

Och nu startar vi ett samarbete tillsammans, så himla kul att få jobba med ännu en så engagerad och kompetent kvinna som Annika. Vi kommer inom kort starta Hälsosatsningen tillsammans. Hon kommer erbjuda kostrådgivningen och jag kommer erbjuda träningen. Allt kommer ske online och vi kommer finnas tillgängliga för dig varje dag genom en facebookgrupp men finns även möjlighet till privat rådgivning via mail. Det här är precis så jag vill jobba, att kunna erbjuda en helhet och en tillgänglighet för de jag kommer i kontakt med för att inte bara fokusera på att träningen ska göra oss smala, utan erbjuda verktyg som skapar en långsiktig rutin där hälsan kommer inifrån och ut. Du kan läsa mer här men jag kommer uppdatera dig så fort jag vet mer om när vi startar.

0

5 comments

 1. Härligt att höra från dig igen…. blev lite orolig där över din 40-års kris 😉 Så många roliga projekt du är i nu! Var bara rädd om dig!

  Hoppas du tycker det är ok att jag tipsar om Musikhjälpen som håller auktioner för att alla barn i krigsdrabbade områden ska få rätt till skola. Jag auktionerar ut en av mina målningar, kika gärna in och titta på min blogg så hittar du tavlan och även länken till auktion.

  KRAMAR

  • liltraining says:

   Oh missat att svara på detta, förlåt! Hihi ja den kriskänslan kommer nog komma upp då och då men känns hanterbar 😉 ja, det är jättekul men något jag funderar över varje dag och värderar min tid och återhämtning mycket mer nu!!

   Jag missade ju därmed att kolla in din auktion men såg att Musikhjälpen fick in väldigt mycket pengar, yeah!! ❤
   Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *